Online Wijnhuis
Image default
Vakantie

Een hotel in Sluis met veel faciliteiten

Wilt u graag eens overnachten in Zeeland en bent u daarom op zoek naar een hotel in Sluis? Dan is Rivers Hotel & Restaurant zeker een aanrader! Dit hotel heeft prachtige kamers waar u van alle gemakken voorzien bent. Geniet van een zeer comfortabel bed, een heerlijke douche en uitstekende wifi. Bovendien heeft u vanaf uw kamer een prachtig uitzicht op het water. Zo bent u meteen in de vakantiestemming.

Kies uit twee verschillende luxe kamers

Rivers Hotel & Restaurant beschikt over twee type kamers waaruit u kunt kiezen. Gaat u voor een Comfort Deluxe Kamer of een Suite Deluxe/Appartement? Beide type kamers zijn luxe, maar het appartement is wat groter en bevat meer faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keuken met koelkast en vaatwasmachine.

Heerlijk eten en drinken

In dit hotel in Sluis geniet u ook van heerlijk eten en drinken. Op de veelzijdige menukaart staat voor iedereen iets lekkers. Welk voor-, hoofd- en nagerecht kiest u? Daarnaast kunt u in dit hotel ook plaatsnemen op het terras, dat ook verwarmd kan worden, en genieten van uw favoriete drankje.

Ook voor een last-minute

Heeft u last-minute besloten om in Zeeland op vakantie te gaan? Ook dan bent u bij dit hotel in Sluis van harte welkom. Meestal zijn er nog kamers vrij, maar neem altijd even contact op met de klantenservice om dit te controleren. Wie weet geniet u dan wel binnenkort van veel luxe en een prachtig uitzicht op het water.

Voor elk type gezelschap

Komt u alleen, met uw partner, gezin of hele familie? Bij Rivers Hotel & Restaurant kan het allemaal! Jong en oud beleeft hier de tijd van hun leven. Reserveer eenvoudig via de website van het hotel of neem telefonisch contact op met de medewerkers. Dan is uw verblijf snel geregeld en geniet u spoedig van een welverdiende vakantie.

https://rivers.nl/