Online Wijnhuis
Image default
Horeca

Een leuke strandtent in Scheveningen

Een strandtent in Scheveningen: wie is er niet geweest? Als je dat nog niet gedaan hebt raden we echt aan om het snel te doen. Deze populaire plek in Nederland heeft namelijk allerlei leuke strandtenten. De meeste strandtenten in Scheveningen staat bekend om hun gezelligheid, maar ook om de goede menukaart. Of je nou op zoek bent naar een strandtent in Scheveningen waar je vis kunt eten of een verse pasta, je gaat het vinden. Onderstaand geven wij jou hier graag meer leuke informatie over.

De verwarmde open haard voor in de winter

De meeste mensen brengen een bezoek aan een strandtent in de zomer. Wist jij dat je bij sommige strandtenten ook gewoon een bezoek kunt brengen in de winter. In sommige gevallen is er zelfs een open haard aanwezig, hoe gezellig is dat? Mocht je op zoek zijn naar een leuke strandtent, dan raden we het je absoluut aan om een bezoek te brengen aan Barbarossa Beach. Dit is een relatief nieuwe strandtent in Scheveningen. Het opende de deuren in 2013 en heeft veel weg van een Franse brasserie. Hippe mensen uit Scheveningen komen hier dan ook graag. Je kunt hier fantastisch eten en de menukaart is zeer uitgebreid. Veel mensen die echt van lekker eten houden kiezen ervoor om een bezoek te brengen aan deze strandtent. Mocht jij benieuwd zijn naar wat deze strandtent in Scheveningen jou kan bieden? Dan raden we het je aan om zelf een kijkje te nemen. De kans dat je het hier naar je zin hebt is erg groot en dit kunnen wij met enige zekerheid zeggen!

Activiteiten op de Pier 

Heb je een bezoek gebracht aan een leuke strandtent in Scheveningen? Breng dan een bezoek aan De Pier! Deze werd in 2015 groter en beter heropend en werd al snel weer het bruisende hart van Scheveningen. Het is nu zelfs mogelijk om op de Pier te overnachten, te bungee-jumpen of met de ‘kabelbaan’ naar beneden naar het strand te gaan.

Het reuzenrad van Scheveningen

Het reuzenrad van Scheveningen is meer dan 40 meter hoog en met recht een van de hoogtepunten van deze mooie plek in Nederland. Dat is al indrukwekkend, maar de 36 gesloten gondels met airconditioning zijn dan ook. Het heeft zelfs een super de luxe VIP gondel met glazen bodem. En vanaf het reuzenrad geniet je van een fantastisch uitzicht over de zee en Den Haag. Eenmaal beneden wandel je langs diverse vis- en hamburgerrestaurants om de ergste honger te stillen. Een bezoek brengen aan een strandtent in Scheveningen is dus zeker een aanrader. Bovenstaand heb je al kunnen lezen dat er niet een specifieke strandtent in Scheveningen is, maar dat er meerdere zijn waar je uit zou kunnen kiezen. Ook heb je in de laatste twee alinea’s kunnen lezen dat het leuk is om een bezoek te brengen aan de Pier en dat je dankzij het reuzenrad de hele stad kunt zien. Kortom, in Scheveningen hoef je je absoluut niet te vervelen!

 

https://www.barbarossabeach.nl/