Online Wijnhuis
Image default
Dienstverlening

Vloerluik op maat

U ziet het steeds vaker terugkomen in luxe woningen, maar ook bij bedrijven: vloerluiken. Bij vloerluiken denkt men al snel aan een houten luik dat ergens naar een kelder leidt, maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Vloerluiken dienen tegenwoordig als afscheiding tussen twee verdiepingen. Daarnaast is er al helemaal geen sprake meer van een standaard houten luik dat zich in de vloer bevindt, maar zijn er tal van keuzes te maken om een vloerluik op maat te maken voor in uw woning of voor uw bedrijf.

 

Een vloerluik op maat kiezen

Aanbieders van vloerluiken, waaronder Linfi.nl, kunnen u uitstekend van dienst zijn bij het maken van een vloerluik op maat. Een van de meest stijlvolle vloerluiken waar mensen vaak voor kiezen is een prachtige glazen vloerluik. Deze bevindt zich tussen twee etages in en kan bijvoorbeeld worden geopend om de trap die zich eronder bevindt te beklimmen of af te dalen. Door te kiezen voor zo’n vloerluik heeft u niet alleen een moderne afsluiting voor een trappengat, maar geeft het ook een hele andere dimensie aan de ruimte. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Men is al snel geneigd om te denken dat een vloerluik die gemaakt is van glas onveilig is. Het is immers glas waarvan het is gemaakt en daardoor is de kans aanwezig dat deze breekt. Maar integendeel.

Er is gedacht aan de veiligheid. Dit staat immers voorop. De luiken zijn gemaakt van stevige frames en meerdere lagen dik glas waardoor het gewoon belopen kan worden. De kwaliteit staat daarnaast ook bovenaan de lijst. Daardoor wordt er uitsluitend gekozen voor hoogwaardige materialen om de vloerluiken van te maken en wordt er altijd gezorgd dat deze op de meest vakkundige manier worden bevestigd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u meteen of het laten plaatsen van een vloerluik goed past bij het interieur, of het een oplossing biedt voor een lelijk trappengat dat u in een kamer heeft, of dat de prijs aansluit bij uw budget en bij uw wensen.