Online Wijnhuis
Image default
Horeca

Welke mogelijkheden biedt een ijsblokjesmachine je precies?

Het spreekt voor zich dat elke horecazaak graag verschillende koele drankjes wil serveren aan haar klanten. Dat is echter eenvoudiger gezegd dan gedaan. De beschikking hebben over een ijsblokjesmachine is op dit vlak zeker geen overbodige luxe. Tijdens de wintermaanden is het natuurlijk zeer eenvoudig mogelijk om je drankjes lekker koel te houden, maar in de zomer wordt dat toch net even een ander verhaal. Door de beschikking te hebben over een machine die continu voor jouw ijsblokjes kan maken zal je kunnen vaststellen dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om de lekkerste drankjes heerlijk koel op te dienen. Wil jij hier nu graag meer over te weten komen? Dan moet je zeker even de informatie verderop deze pagina doornemen. 

Welke ijsblokjesmachines bestaan er precies?

Van groot belang om rekening mee te houden is dat de ene ijsblokjesmachine de andere niet is. Wanneer je het assortiment op de markt even wat meer in detail gaat bekijken zal je dan ook kunnen vaststellen dat er menig aantal verschillende opties deel van uitmaken. We maken in dit opzicht dan ook een onderscheid tussen bijvoorbeeld:

  • Crescent ijsmachines;

  • Holle ijsblokjesmachines;

  • IJsblokjes bunkers; 

  • IJsblokjesmachines zonder bunkers; 

  • IJsvergruizers;

De hierboven aangehaalde ijsblokjesmachines zijn zeker niet de enige mogelijkheden waar je een keuze uit kan maken. Ze maken echter wel reeds duidelijk dat het op verschillende manieren mogelijk is om ijs te laten maken welke kan worden gebruikt in jouw horecazaak. Wil je graag weten welke andere exemplaren er nog bestaan? Dan kan je bijvoorbeeld denken aan de volle cilinder ijsmachine evenals aan de volle ijsblokjesmachine.

Waar rekening mee houden bij een ijsblokjesmachine kopen?

Bij het kopen van een ijsblokjesmachine is het in eerste instantie vooral belangrijk om rekening te houden met de reden waarom je van plan bent om een dergelijk systeem te kopen. In het merendeel van de gevallen geldt voor een horecazaak dat ze louter en alleen behoeften hebben aan een toestel die voor hen ijsblokjes kan maken. In dat geval is een gewone ijsblokjesmachine voldoende en heb je bijvoorbeeld niets aan een ijsvergruizer. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat ook laatst genoemde optie er één kan zijn die ongelofelijk interessant is. 

Niet in het minst geldt voor het kopen van een ijsblokjesmachine dat er rekening moet worden gehouden met de capaciteit waar het toestel over beschikt. In eerste instantie spreekt het voor zich dat potentiële kopers vooral kijken naar het soort ijsblokjesmachine waar ze behoeften aan hebben. Dat is niet meer dan logisch, maar ook de capaciteit is een zeer belangrijk aandachtspunt. Bij het bepalen van deze capaciteit dient er stil te worden gestaan bij de volgende zaken: 

  • Over welke capaciteit beschikt jouw horecazaak? 

  • Hoeveel drankjes zijn er op de menukaart terug te vinden die ijsblokjes vereisen?

Aan de hand van de twee hierboven terug te vinden vragen is het perfect mogelijk om met zekerheid de voor jou beste ijsblokjesmachine te kopen. Op deze manier zal je altijd tot de conclusie komen dat er een interessante meerwaarde kan worden gecreëerd voor jouw horecazaak.

 

https://www.horecarama.nl/koelen-vriezen/ijsblokjesmachine/