Online Wijnhuis
Sport

Ideaal voor de workout: een crossfit rack

Als u op uitkijkt naar een ideale workout dan heeft u een crossfit rack nodig. U vindt twee soorten crossfit racks bij Fitribution. Dit is een leverancier in professionele fitnessaccessoires van hoge kwaliteit. De Crossfit Pull Up bar is één van de twee soorten crossfit racks die u in het assortiment vindt. Dit is een fitness accessoire voor aan de muur. U kunt hiermee heel veel oefeningen doen, waaronder: leg raises, toes to bar, chin ups, pull ups en knee raises. Tweede in het assortiment is de Half Rack. Dit is een staand fitness accessoire waarmee u onder andere squats, bench press, en rows kunt doen. Beide crossfit racks zijn uitermate geschikt voor thuisgebruik. Ze zijn namelijk compact in omvang.

De betekenis van Crossfit

Toen Greg Glassman en Lauren Jenai Crossfit bedachten, hadden ze in gedachten een fysieke bewegingssport met een beetje competitie erin. Fit worden (en blijven) als onderdeel van een gezonde levensstijl is hierbij het doel van Crossfit. Deze vorm van fitness is een combinatie van atletiek, gymnastiek, en gewichtheffen. Een workout bestaat uit het zo snel en zo veel mogelijk doen van een serie oefeningen. Het stukje competitie erin is bijvoorbeeld uw sportmaat te snel af zijn of van uw vrienden winnen qua aantal gedane oefeningen. Een crossfit rack vormt in een workout routine de perfecte basis voor veel van de oefeningen. Als u andere fitness materialen, zoals een halterstang en schijven, toevoegt aan uw crossfit rack heeft u veel opties om uit te kiezen wat betreft oefeningen.

Fitribution de partner in fitness materialen en toebehoren

Fitness is steeds populairder geworden als sport en er zijn dan ook steeds meer webwinkels die fitnessmaterialen aanbieden. Helaas voldoet de kwaliteit van de aangeboden producten niet altijd aan uw wensen. Fitribution is uw partner in fitnessaccessoires en garandeert u de kwalitatief hoogwaardige producten. U hoeft zich zo nooit zorgen te maken dat u gewond of geblesseerd raakt, omdat uw crossfit rack niet naar behoren werkt. In het assortiment van Fitribution vindt u naast crossfit racks ook halters, dumbells, schijven, halterstangen, sluiters, banken, rekken, kabelaccessoires, en rigs. Ook spullen voor Aerobics en Functional worden aangeboden. Kortom, bij Fitribution heeft u veel ruimte om uw ideale fitnessaccessoires te vinden.

https://www.fitribution.com/