Online Wijnhuis
Sport

Een hockeybitje dat perfect op jouw gebit aansluit

Het dragen van een hockeybitje is sinds enkele jaren verplicht bij officiële hockeywedstrijden. En dat is natuurlijk niet voor niets, want tijdens een hockeywedstrijd is de kans aanwezig dat de bal of puck met harde kracht tegen je mond aankomt. Daarom is het voor je gebit slim om te kiezen voor een goed bitje, ook omdat een hockeybitje van goede kwaliteit vaak lekkerder zit. Er is bijvoorbeeld een laag gel aangebracht zodat het fijn in je mond zit. Een voordeel van deze gel is dat het bitje speciaal op maat te maken is. Na aankoop kan je het bitje met behulp van heet water precies naar jouw gebit vormen. Daardoor ervaar je veel comfort tijdens het dragen.

De juiste gebitsbeschermer voor jou

Bij het kopen van mondbescherming is het natuurlijk ook verstandig om de juiste maat te kopen. Er is zowel de junioren als de senioren maat. Al vanaf een leeftijd van 11 jaar heb je een senioren bitje nodig. Het junioren bitje is dus geschikt tot een leeftijd van 10 jaar. Na het kiezen van de juiste maat, kan je het bitje dus ook nog speciaal voor jouw gebit op maat maken. Heb je een beugel, dan kan je ook een hockeybitje kopen. Er zijn speciale bitjes voor beugeldragers, die extra ruim zijn. Daardoor past het bitje om je beugel heen en is je mond goed beschermd.

Ontdek een ruim assortiment aan hockeybitjes via deze webshop

Ben je op zoek naar een bitje van goede kwaliteit? Bekijk dan het ruime assortiment bitjes van de website Gebitsbeschermers.nl. Naast bitjes voor diverse sporten, vind je hier ook bitjes die helpen bij tandenknarsen. Deze bitjes zijn een goedkope oplossing om schade aan je tanden te voorkomen bij tandenknarsen. Je kunt bij Gebitsbeschermers.nl dus terecht voor een groot aanbod aan diverse mondbeschermingsbitjes. Vind hier jouw hockeybitje of andere bitje van hoge kwaliteit.

https://gebitsbeschermers.nl/