Nu De beste dartpijlen kopen!

Online-wijnhuis

Voordat bepaalt kan worden welke dartpijl het beste bij jou past en welke dartpijlen kopen het beste is., is het goed om eerst uit te leggen op welk gebied dartpijlen van elkaar onderscheiden kunnen worden. Niet elke dartpijl is hetzelfde, maar ook niet elke darter is hetzelfde. Het is dus onmogelijk om te zeggen wat de perfecte dartpijl is en welke dartpijlen kopen, maar wel kunnen wij jou helpen met het vinden van de dartpijl die het beste bij jou past. 

Gladde en ruwe pijlen

Ga je dartpijlen kopen let er dan op dat er een verschil is tussen soorten dartpijlen. In de dartwereld wordt onderscheid gemaakt tussen ruwe en gladde pijlen. Bij ruwe dartpijlen verraadt de naam het eigenlijk al, dit zijn dartpijlen met veel grip. Gladde dartpijlen hebben nauwelijks of zelfs geen grip.  Deze dartpijlen kopen komst niet vaak voor. De grip van een dartpijl wordt bepaald op de barrel. Barrels met veel grip zijn te herkennen aan de structuur. Deze barrels hebben vaak een gekartelde of geringde structuur waardoor deze niet zomaar uit je hand kan glijden. Barrels met geen tot nauwelijks structuur zorgen voor een gladde dartpijl.

Welke dartpijl past bij jou?

Het verschil tussen ruwe en gladde dartpijlen mag duidelijk zijn, maar hoe bepaal jij wat voor jou de juiste grip is? Droge vingers zorgen voor grip op een dartpijl. Wanneer je dus droge vingers hebt, kun je gerust kiezen voor gladde dartpijlen. Is dit niet het geval, dan raden we jou aan om voor een volgrip dartpijl te kiezen. Een dartpijl moet natuurlijk eenvoudig uit je hand kunnen vertrekken, maar het is ook niet de bedoeling dat de barrel te snel uit je hand glijdt. Daarnaast moet je bij dartpijlen kopen ook nog letten op het gewicht. Het gewicht van je dartpijl mag niet boven de 50 gram uitkomen. Het gewicht van een dartpijl wordt grotendeels bepaalt door gewicht van de barrel.Let dus ook op gewicht bij het dartpijlen kopen. Kijk eens bij de grootste dartshop van Nederland