Online Wijnhuis
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan occasion kopen

Wilt u graag een tweedehands caravan kopen van goede kwaliteit? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van tweedehands caravans, om een betrouwbare caravan te kopen. Bij Campolife bent u verzekerd van kwaliteit. Wanneer u hier een caravan occasion gaat kopen leveren ze waar mogelijk en gewenst een BOVAG-garantie. Zo geniet u met volle teugen van uw nieuwe aankoop tijdens uw vakanties. Is er onverhoopt toch iets mis met de caravan? U bent verzekerd van reparatie van uw caravan. Dat is waarom u kiest voor het kopen van een caravan bij Campolife in Zuid-Holland.

Een tweedehands camperbus kopen

Campolife is gespecialiseerd in zowel het kopen als het verkopen van tweedehands kampeervoertuigen, zoals de caravan, maar ook de camperbus. Een camperbus en eigenlijk een bestelbus die is omgebouwd tot een camper. Het fijne aan het kopen van een camperbus is dat het erg comfortabel rijdt en dat u van alle gemakken voorzien bent. Of u nu in Nederland wilt kamperen of in het buitenland; binnen een mum van tijd bent u geïnstalleerd. Ook kunt u bij Campolife terecht voor een ruim assortiment aan kampeermiddelen, welke is ingedeeld in verschillende prijs-, leeftijd- en gewichtsklassen. Voor al uw benodigdheden kunt u terecht bij deze specialist.

Kies het model dat aansluit op uw wensen

Wilt u altijd al met een caravan achter de auto naar Frankrijk rijden? Of wilt u graag een moderne camperbus kopen? Wat uw wens ook is, bij Campolife in Zuid-Holland voorzien ze u graag van een passend advies dat aansluit op uw wensen en behoeften. Voor meer vragen over de mogelijkheden voor het kopen van een tweedehands caravan of camperbus neemt u contact op. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen in de showroom in Heinenoord, Zuid-Holland. Ze helpen u graag verder!