Online Wijnhuis
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze bootverhuur in Zeeland heeft alles wat u nodig heeft voor een luxe watervakantie

Wilt u een vakantie plannen en gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven? Kies dan voor een bootverhuur in Zeeland en geniet van een ontspannende tijd op het water! Dé locatie in Zeeland waar u de ideale bootverhuur vindt, is Waterfront Jachtcharter in Kortgene. Hier kunt u kiezen uit diverse luxe boten om te huren voor uw vakantie. Verken de wateren van de provincie en het Deltagebied en volg de leukste vaarroutes met uw gezelschap. Zo verkent u Nederland vanuit een heel ander perspectief! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de wateren van Zeeland te blijven of verder uit te varen richting Rotterdam, Amsterdam of De Biesbosch. Bij deze bootverhuur in Zeeland huurt u dan ook altijd een geschikte boot voor uw unieke watervakantie.

Keuze uit verschillende vaarroutes en luxe jachten

Bij Waterfront Jachtcharter heeft u de mogelijkheid om zelf een route samen te stellen of een van de prachtige standaardroutes te varen. In het eerste geval krijgt u, indien gewenst, deskundig advies van de medewerkers van deze verhuurder. Zo weet u onderweg precies waar u aan toe bent en weet u zeker dat u en uw gezelschap niets missen. U heeft hier bovendien de keuze uit diverse motor- en zeiljachten. De eerste is ideaal voor de grotere vaartochten waarbij u snelheid wilt maken, terwijl een zeiljacht zeer geschikt is voor de rustige en ontspannende vaartochten. De medewerkers van  bootverhuur Waterfront Jachtcharter in Kortgene, Zeeland, vertellen u graag meer over de opties en welke voorzieningen in de jachten aanwezig zijn.

Ontdek de vele extra’s

Wilt u uw watervakantie in Nederland helemaal compleet maken? Kies dan voor de huur van een extra vouwfiets. Zo kunt u ergens aanmeren en gemakkelijk de omgeving verkennen. Ook een tafelbarbecue is ideaal om erbij te huren, zodat u een gezellig diner kunt organiseren, waar en wanneer u maar wilt. Wilt u, voordat uw watervakantie begint, vaarles volgen? Dit is ook een mogelijkheid bij Waterfront Jachtcharter. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.