Online Wijnhuis
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg musicalles en krijg les van specialisten

Vind jij musicals ook zo leuk? Geniet je volop van The Lion King, Wicked en Soldaat van Oranje? Wil je zelf graag ook op het toneel staan? Dan wil je zeker en vast graag musicalles volgen. Als je echt ambitieus bent, wil je les krijgen van de allerbesten. Mensen die specialist zijn in hun vakgebied, zodat jij zeker het beste uit jezelf haalt. Voor uitstekende musicalles ga je naar De Gooische Muziekschool, gevestigd in Bussum. Hier hebben ze namelijk voor elke discipline een specialist in huis. Je hebt dus niet één docent, maar een aparte leraar of lerares voor zang, dans en acteren. Zo leer je het vak van professionals en ontplooi je jouw talenten optimaal.

Altijd les met leeftijdsgenootjes

Bij De Gooische Muziekschool is iedereen welkom. Hoe jong of oud je ook bent en of nu wel of geen musicalervaring hebt; hier kun je altijd les volgen op jouw niveau. Bovendien word je altijd ingedeeld in een groep met leeftijdsgenootjes. Dat is leuk en bovendien praktisch voor de uitvoering van de eindproductie. Ja, je leest het goed; je gaat echt optreden! En wel in een echt theater, namelijk Theater Concordia, het eigen theater van De Gooische Muziekschool. Licht, geluid, decor; alles is hier aanwezig om een prachtig stuk neer te zetten. Het publiek, bestaande uit familie en vrienden, zal hier zeker van genieten. Jij wil hen jouw talent toch ook laten zien? Schrijf je dus in voor musicalles en laat je droom uitkomen.

Muziekles voor jong en oud

Naast musicalles kun je bij De Gooische Muziekschool ook diverse soorten muziekles volgen. Wil je graag een instrument leren bespelen? Dan zit je bij deze school dus helemaal goed! Er zijn veel instrumenten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan: drums, piano, gitaar, saxofoon en klarinet. Iedereen kan hier les volgen, want muzikaliteit is niet leeftijdgebonden. Jong en oud is hier dus van harte welkom. Wanneer ga jij jouw klanken laten horen?

https://www.degooischemuziekschool.nl/