Online Wijnhuis
Vakantie

Bijzondere groepsaccommodatie voor een unieke ervaring

De Westernboerderij staat niet alleen bekend om de vele leuke arrangementen maar ook om de bijzondere groepsaccommodatie die ze bieden. Deze groepsuitjes specialist is gelegen in Gelderland en heeft sinds 2013 een bijzonder tipidorp beschikbaar voor alle groepen die willen overnachten. Er zijn zoveel leuke arrangementen voor jong en oud en voor bedrijven en families. Een familie-uitje of bedrijfsuitje met overnachting op de minicamping zal de ultieme kers op de taart zijn van een onvergetelijk dagje uit.

De groepsuitjes specialist van Gelderland

De Westernboerderij heeft bijzondere groepsuitjes te bieden. Als u voor een bedrijfsuitje met overnachting kiest zullen u en uw collega’s zich terug in de tijd wanen. U kunt deelnemen aan bijzondere activiteiten zoals handboogschieten, bukschieten, bierpulschuiven en rijden in een huifkar. Dat is nog eens iets anders dan de gewoonlijke workshops die voor teamuitjes worden geregeld. Daarnaast behoren teambuilding opdrachten ook tot de mogelijkheden bij deze bijzondere groepsaccommodatie in Gelderland.

De arrangementen

De arrangementen zijn talloos. Naast het bedrijfsuitje met groepsovernachting op de bijzondere groepsaccommodatie in het tipidorp zijn er ook arrangementen speciaal voor één dag of dagdeel. Daarnaast is er genoeg accommodatie voor binnen én buiten, zodat u zelfs met slecht weer een leuke dag kunt hebben. Wat betreft arrangementen kunt u denken aan een pub quiz met grillbuffet, een zondagmiddag arrangement en een quad arrangement. Een tip is het complete Westernarrangement dat u zowel voor een bedrijfsuitje als voor een familie-uitje kan aanvragen.

Wat de Westernboerderij uniek maakt

Wat maakt de Westernboerderij nu zo uniek? Eén van de meest unieke eigenschappen van de Westernboerderij is het tipidorp dat een bedrijfsuitje met overnachting mogelijk maakt. Vaak zijn bedrijfsuitjes een dagje iets leuks doen met uw collega’s en dan ’s avonds weer naar huis. Bij de Westernboerderij kunt u kiezen uit indoor en outdoor events, verschillende arrangementen, bevindt alles zich op één locatie én bent u maar 15 minuten van Arnhem verwijderd. Deze bijzondere groepsaccommodatie is natuurlijk ook beschikbaar voor particuliere uitjes met bijvoorbeeld familie, vrienden of clubs.