Online Wijnhuis
Horeca

Geniet van ambachtelijke pannenkoeken bij een pannenkoekenrestaurant in de buurt van de Veluwe:

Begin uw dagje fietsen of wandelen op de Veluwe met een lekker kopje koffie of stevige lunch bij Eethuisje de Heuveltjes, een gezellig pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe en Barneveld. Met een mooie ligging in de bossen is dit restaurant de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelliefhebbers. Kies voor een uitsmijter of cappuccino alvorens op de fiets te stappen of las een rustpauze en lunch in bij dit uniek gelegen restaurant. Met pannenkoeken als specialiteit is Eethuisje de Heuveltjes eveneens de perfecte plek om uw dag af te sluiten, bijvoorbeeld op het ruime buitenterras met een ambachtelijk bereide pannenkoek naar keuze.

De pannenkoeken van Eethuisje de Heuveltjes

Met geruim 50 jaar ervaring kunt u bij Eethuisje de Heuveltjes terecht voor heerlijke en betaalbare pannenkoeken in oneindige variaties. Stel zelf uw pannenkoek naar wens samen of kies voor één van de traditionele pannenkoeken of pannenkoekentoppers zoals de ‘Boerenspeciaal’ van de menukaart. De pannenkoeken worden allemaal op ambachtelijke wijze bereid waarbij molenmeel uit Putten wordt gebruikt. Naast pannenkoeken vindt u ook verschillende andere maaltijden en snacks op de kaart, zoals tosti’s, stokbroodjes, uitsmijters en soepen, maar ook lekkere menu’s zoals spareribs, saté of schnitzels met frites, mayonaise en appelmoes. Bij dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe zit u dan ook goed voor een goede start van de dag alsook een leuke afsluiter.

Waarom Eethuisje de Heuveltjes?

Naast een diverse en betaalbare menukaart is Eethuisje de Heuveltjes een heerlijke plek om even uit te rusten. Gelegen in de bossen vindt u bij dit pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe in Gelderland een ruim opgezet buitenterras. Daarbij is er voor de kinderen een fijne speeltuin. Het is eveneens mogelijk om in dit gezellige en oer-Hollandse restaurant een besloten feest of kinderfeestje te organiseren. Daarnaast worden er verschillende arrangementen aangeboden, zoals een BBQ-arrangement of Borrelarrangement. Bezoek voor de mogelijkheden eens de website van dit knusse eethuis in de bossen.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/