Online Wijnhuis
Vakantie

Met zekerheid in vastgoed investeren

Als particulier is investeren een zaak die wellicht niet voor iedereen is weggelegd, en als u eenmaal aan investeren toekomt dan kunt u zich afvragen wat de juiste keuzes zijn? U voelt zich wellicht een kleine speler op een grote markt, en daarom is zekerheid een goede voorwaarde voor uw investeringen. Deze veiligheid vindt u gegarandeerd door als particulier te beleggen in vastgoed. Een bedrijf dat de mogelijkheid geeft om in vastgoed te investeren is Center Parcs Vastgoed.

Particulier beleggen in vastgoed

Als particulier beleggen in vastgoed kan een grote stap zijn, maar Center Parcs Vastgoed begeleidt u bij een investering in hun woningen. Naast professionele begeleiding heeft deze investering in vastgoed nog meer voordelen. Laat u niet afschrikken door de duur van het contract, want gedurende deze vijftien jaar krijgt u gegarandeerd geld. U kunt kiezen tussen een gegarandeerde huur van 5% of minimale 3% variabele huur + percentage van de totale huuromzet. U ontvangt gegarandeerd geld zonder dat u zich druk hoeft te maken over de lasten, zoals het beheer of onderhoud. U krijgt zelfs geld wanneer er nauwelijks bezetting is.

Vertrouwd in vastgoed investeren

Naast alle voordelen om als particulier te beleggen in vastgoed is er een belangrijk onderdeel dat gepaard gaat met de zwarte letters op het witte contract: vertrouwen. U gaat een lange tijd van samenwerking tegemoet en u moet natuurlijk het vertrouwen hebben dat het bedrijf ook al die tijd aan haar verwachtingen kan blijven voldoen. In dit geval spreekt het verleden voor zich, want Center Parcs is een bedrijf met een standvastig verleden. De vijftig jaren ervaring laten een betrouwbaar verloop zien waar u in de toekomst op kunt bouwen. Center Parcs Vastgoed beperkt zich niet tot een klasse of strenge conformaties. Er is voor ieder wat wils, dus neem gerust een kijkje op de website om te zien of deze kans iets is voor u.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl