Online Wijnhuis
Vakantie

Een vast rendement wanneer u een vakantiehuis gaat kopen aan de Nederlandse kust

Lijkt u het wat om een vakantiehuis te kopen aan de Nederlandse kust? Dan profiteert u de komende 15 jaar van een vast rendement. U ontvangt namelijk 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet. Oftewel, u kunt alvast uw rendement en inkomsten inplannen voor de volgende 15 jaar. Wie deze beloftes maakt? Dat is CenterParcs Vastgoed. Dé specialist op het gebied van investeren in vakantiewoningen. Twijfelt u nog om in vastgoed te investeren? Lees dan snel verder en kom achter zes andere redenen.

Zes redenen om in vastgoed te investeren

De eerste reden is al hierboven genoemd. Maar u profiteert van nog vele andere voordelen. Zo biedt deze specialist u professionele begeleiding tijdens het aankoopproces, zorgeloos beheer en onderhoud en 100% huuruitkering, ongeacht de bezetting. CenterParcs Vastgoed heeft nu zo’n 50 jaar kennis en ervaring op mogen doen en helpt u graag wanneer u een vakantiehuis wilt kopen aan de Nederlandse kust. Dit betekent dat al ruim 23.000 investeerders vertrouwd hebben op deze specialist wanneer zij in vastgoed willen investeren. En wilt u uw recreatiewoning weer verkopen? Ook dan staat de specialist u bij. Maak gebruik van een database van ruim 60.000 kopers, professioneel fotopakket en internationale marketingplatforms.

Welk vakantiehuis gaat u kopen aan de Nederlandse kust?

Het aanbod aan vakantiehuizen aan de Nederlandse kust bekijkt u eenvoudig online. Wat dacht u van Zandvoort of Hochsauerland? Per locatie bekijkt u meer informatie zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ontvangt u graag persoonlijk en deskundig advies? Maak dan een afspraak met een van de adviseurs. Zij vertellen u graag alles over het vastgoed waar u in kunt investeren. Koop een vakantiehuis aan de kust bij CenterParcs Vastgoed en u weet zeker dat u hier jarenlang plezier van heeft. Daarnaast draagt u ook nog eens uw steentje bij aan een beter milieu. Zo beschikt CenterParcs Vastgoed over onder andere het ISO 14001 milieucertificaat en het THPE-label voor energiezuinige gebouwen, sanitair en milieuvriendelijke omgeving.