Online Wijnhuis
Vakantie

Kies voor slim investeren met een vakantiewoning in Spanje

Wilt u investeren in vastgoed door een vakantiewoning in Spanje te kopen? Wat houdt u nog tegen? Dankzij lage spaarrentes is dit een goede tijd om te investeren in vastgoed. Maak dus nu uw droom waar en geniet jarenlang van vakanties aan de Spaanse costa’s in uw eigen vakantiehuis. Wilt u daarnaast graag verdienen aan uw buitenlandse investering in vastgoed? Wilt u het zo veel mogelijk verhuren aan anderen? Kies er dan voor om te investeren in vastgoed met Center Parcs vastgoed. Deze specialist heeft al meer dan 50 jaar ervaring en kennis met vakantiewoningen in binnen- en buitenland. Zij bieden u de beste begeleiding tijdens de aankoop van uw vakantiehuis in Spanje.

Waarom investeren in vastgoed met Center Parcs Vastgoed?

Wilt u zeker zijn van een mooie toekomst? Heeft u daarom plannen om te investeren in vastgoed, door bijvoorbeeld een vakantiewoning in Spanje te kopen? Reken dan op de hulp van Center Parcs Vastgoed. Zij zijn de specialist in vakantiewoningen en weten dus perfect hoe ze u kunnen helpen investeren in vastgoed. Dankzij de hoge vermogensbelasting is het een perfect moment om te gaan beleggen in vastgoed. Bij deze vastgoedmaatschappij worden huurinkomsten gegarandeerd als u bijvoorbeeld een vakantiehuis in Spanje gaat kopen.  De vakantiewoning blijft bovendien altijd uw eigendom zonder dat u er zorgen aan heeft. De vastgoedspecialist neemt namelijk alles voor eigen rekening. Zo geniet u zorgeloos van uw nieuwe inkomsten voor een mooie toekomst.

Investeer in een vakantiewoning in Spanje, Frankrijk of elders

Als u wilt investeren in vastgoed met Center Parcs Vastgoed hoeft dat niet in de vorm van een vakantiewoning in Spanje te zijn. Het aanbod van deze vastgoedspecialist is namelijk erg ruim. Blijft u liever dicht bij huis? Kies dan voor een recreatiewoning in de Ardennen. Of kies een huis in de verschillende locaties In Nederland of Frankrijk. Trekt u liever naar het oosten voor uw sportieve vakanties? Investeer dan in het Duitse Park Hochsauerland, een populaire bestemminging voor wandelaars en beoefenaars van wintersport. Welk land ook uw voorkeur geniet, door te investeren in vastgoed met Center Parcs Vastgoed vindt u er de perfecte vakantiewoning.