Online Wijnhuis
Vakantie

Op vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Gaat u graag op vakantie in eigen land? Maar kunt u moeilijk een verblijfplaats voor uw hond vinden? Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.

Kies het ideale vakantiehuis op een park waar honden zijn toegestaan

Het is toch sneu om uw huis thuis te laten als u in Nederland op vakantie gaat? U kunt dat niet over uw hart verkrijgen! Neem daarom uw hond mee en ga een vakantiehuis huren waar honden zijn toegestaan. Deze vindt u op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een natuurrijke omgeving. Op het park is er voldoende te doen. Huur een boot en ga een dagje varen, speel een potje tennis op de tennisbaan of beleef de ideale karpervisvakantie door de grote visvijver. Sluit de dag goed af met een heerlijk diner in het eetcafé op het recreatiepark.

Het ideale park voor een karpervisvakantie

Vist u graag? Bent u altijd op jacht naar de grootste vissen? Dan beleeft u de perfecte vakantie op Recreatiepark De Groote Vliet. Het park is omringd door kilometers vaar- en viswater, wat het de perfecte plek maakt voor een karpervisvakantie. Op het terrein ligt de Karpervijver, waar u vanuit uw eigen steiger aan de zijkant van de vijver met maximaal twee hengels per persoon mag vissen. U heeft hiervoor geen specifieke visvergunning nodig, omdat dit eigen viswater van het recreatiepark is. Heeft u een trouwe viervoeter die u graag mee wilt nemen op vakantie? Dat is zeker mogelijk en boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Ook voor honden is het park door de natuurrijke omgeving een mooie plek.