Online Wijnhuis
Bedrijven

Avontuurlijk overnachten in onze lodge tenten in Europa

 

Lijkt het u heerlijk om te overnachten in onze Lodge tenten in Europa? Safritop maakt uw droom werkelijkheid. Wij verhuren safari lodge tenten, die in Afrikaanse stijl zijn ingericht, door heel Europa. Op deze glampings heeft iedere tent een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier of land. Kunt u niet langer wachten om te ontwaken in een van onze luxe ingerichte lodge tenten? Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Kom tot rust in één van onze lodge tenten in Europa

Bent u toe aan ontspanning? Kom helemaal tot rust in een van onze lodge tenten in Europa. Wij hebben verschillende campings geselecteerd op rust, ruimte, natuur, bergen, water en beleving. De safari lodge tenten zijn een favoriet onder onze bezoekers. Deze tent is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en maximaal drie kinderen. Alle vertrekken in onze tenten zijn compleet ingericht en voorzien van stromend (warm) water en afvoer. Hieronder volgt een kleine opsomming van de inrichting:

  • Elke tent heeft een douche met warm water, wastafel en toilet
  • Een keukenblok die deels verrijdbaar is en ook kan worden gebruikt als buitenkeuken
  • Ook een koffiezetapparaat, waterkoker en servies zijn aanwezig in de tent. Het servies en de keukenspullen zijn voor 6 personen geschikt.
  • In de tent zijn ook dekbedden, kussens, sprei en een sfeervolle klamboe aanwezig
  • Op de verdieping zijn maximaal 3 bedden. Beneden is er een tweepersoons bed te vinden

Wat is er te doen op onze glampings?

Wanneer u verblijft in een van onze lodge tenten in Europa kunt u altijd bij ons terecht. Wij van Safritop zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze bezoekers. Er is een Nederlands sprekende receptie aanwezig om u van informatie te voorzien. Heeft u kinderen? Ook voor hen is er genoeg vertier. Er is onder meer een zwembad, een grote speeltuin, voetbal- en beachvolleybalvelden, een restaurant en een terras te vinden. Heeft u trek in een vers croissantje? Bij de bakker kunt u iedere morgen verse broodjes halen. Kortom: er is veel te beleven voor jong en oud.

Wilt u overnachten in een lodge tenten in Europa?

Heeft u interesse? U kunt reserveren via onze website. Neem contact met ons op door te bellen naar 06- 52022696 of naar 06-46273350.

Anderen bekeken ook: Lodgetent met sanitair Europa, Lodgetent Europa, Luxe glamping Europa en Luxe ingerichte tenten Europa

https://safritop.com/