Online Wijnhuis
Image default
Bedrijven

Een ervaren en vakbekwaam led-bedrijf

Een specialist die op de hoogte is van het laatste nieuws op het gebied van LED verlichting bedrijfshal, LED winkelverlichting en kantoor leds. Iemand die tips kan geven over besparingsmogelijkheden qua licht. Een firma die ledlampen tegen scherpe prijzen inkoopt bij een erkende groothanden en ze vervolgens professioneel installeert. We presenteren Led Design Holland!

Led Design Holland onderscheidt zich van andere led-ondernemingen. Zo wordt voor iedere klant een technisch lichtplan gemaakt. Zo’n plan bestaat uit een 3D-weergave van de ruimte waar de nieuwe ledlampen geplaatst worden. Aangegeven wordt waar en hoe hoog de leds komen te hangen, om wat voor leds het gaat en hoeveel er in totaal nodig zijn. Om ervoor te zorgen dat de klant financieel en qua planning weet waar hij aan toe is, worden een factuur en een tijdschema bijgevoegd. Een belangrijke bijlage vormt de berekening van het besparingspercentage: hoeveel hoeft er voortaan op jaarbasis minder aan energie betaald te worden. Dit percentage en het in led geïnvesteerde geld worden met elkaar verrekend om te bepalen wanneer de investering terugverdiend is. In de meeste gevallen is dat binnen een paar jaar.

Of het nu gaat om leds voor een industrieel bedrijf (denkt u aan een fabriek, werkplaats of magazijn), een winkel of een kantoor Led Design Holland weet passende modellen te vinden. Uitgangspunt is altijd dat er sprake is van precies genoeg licht op de werkvloer. Prettig licht ook zodat de werknemers in alle rust en geconcentreerd kunnen doen wat ze moeten doen. Het mooie van led is dat er tegenwoordig van alles mogelijk is. Zo worden er lampen in allerlei kleuren gemaakt. Er zijn grote armaturen en kleine, sierlijke en stoere.

Hét grote voordeel van led – de energiezuinigheid – is bij de meeste mensen wel bekend. Wat niet iedereen weet, is dat ledlampen een uitzonderlijk lange levensduur hebben. Een gemiddelde led kent zeker 50.000 branduren. Dit betekent dat bij intensief gebruik de lamp zeker 15 jaar meegaat. Veilig zijn leds ook. Ze worden niet warm en van brandgevaarlijkheid is dus geen sprake.

https://www.leddesignholland.nl/