Online Wijnhuis
Image default
Bedrijven

Huis verkopen aan opkoper tegenwoordig snel en gratis

Het voordeel van het verkopen aan een opkoper, is dat de opkoper meestal direct heel snel serieus is. Als de opkoper geïnteresseerd is in een huis, dan zal diegene binnen enkele momenten direct een bod uitbrengen. En het bod is dan altijd zonder voorbehoud van financiering. Dit houdt in dat u volledig zekerheid heeft over het feit dat het huis verkocht zal zijn. Waarom dit handig kan zijn? Omdat u dan geen onzekerheid heeft dat uw vorige of oude huis verkocht zal raken. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een nieuwe woning, dan is het verkopen van de oude woning vaak een extra last. De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opkoper die bestaat uit diverse lokale spelers, zoals opkopende makelaars, renovatiespecialisten of verhuurbedrijven zoals beleggers.

Renovatie of herstel van woningen

Bij het verkopen van een huis aan een opkoper, kan het zijn dat de woning opkopers deze eerst renoveren of herstellen. Veel huis opkopers renoveren of herstellen woningen. Na het renoveren verkopen zij het huis vaak met een kleine winst weer door. Salaris- en technische kosten worden gedekt en voor mensen die een vervallen huis hebben met een slechte staat, kunnen dus altijd rekenen op een goed bod.

Beleggen en transformeren

Sommige opkopers zijn meer bezig met het transformeren van woningen of bedrijfspanden. In Nederland is er een groot tekort aan woningen. Het bizarre is echter dat er een groot deel van de kantorenpanden in Nederland leeg staat. Wat gebeurt er dan? Het effectief indelen van de vastgoed in Nederland is een groot goed! De Nationale Vastgoedportefeuille staat voor een optimale indeling van vastgoed, woningen, bedrijfspanden en beleggingspanden in heel Nederland.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-opkoper/