Online Wijnhuis
Image default
Bedrijven

Schaf kwalitatieve software voor uw uitzendbureau aan

Waarom kiest u voor software voor uw uitzendbureau? Simpel: omdat u anders niet concurreert en nooit de beste gegadigden voor vacatures aantrekt. Evenmin bent u in staat om de processen binnen het uitzendbureau zelf te optimaliseren. Zowel internet én externe communicatie blijven in gebreke, waardoor u als uitzendbureau achter de feiten aanloopt en gemakkelijk kunt worden afgetroefd door concurrenten. Dat is de harde realiteit van het digitale tijdperk.

Een vacature plaatsen en u bent er?

Zo simpel is het vaak niet. Niet meer, in ieder geval. Met een mooie vacaturetekst op een website komt u er niet meer. De resultaten zijn vaak wat beperkt. Bovendien is de kans klein dat precies díe persoon waarnaar u op zoek bent, reageert op de vacature. Met de juiste software voor uw uitzendbureau vergroot u uw draagvlak en dus uw effectiviteit. Wilt u een streepje voor hebben op het gebied van externe en interne communicatie? Carerix biedt uitkomst.

De kracht van CRM-systemen

CRM is software voor elk uitzendbureau. Ieder uitzendbureau heeft baat bij een goed CRM-systeem. CRM staat voor Customer Relationship Management: klantenservice in het Nederlands. Deze software voor uw uitzendbureau zorgt voor interne optimalisatie. Oftewel: het zorgt ervoor dat digitale bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Dat leden van het team optimaal met elkaar kunnen communiceren, plus dat klantengegevens een systematische ordening krijgen. Ook is CRM te gebruiken om uw output op sociale media kanalen effectiever te maken.

ATS is een systeem dat u inzet op uw uitzendbureau

Ook ATS is een term die uit het Engels geleend is. Deze is een afkorting voor ‘Applicant Tracking System’, wat zoiets als ‘Sollicitanten Volgsysteem’ betekent. Klinkt het nog wat onduidelijk? Hier volgt een toelichting: een ATS is software voor uitzendbureaus die u helpt om actief op zoek te gaan naar de best aansluitende profielen voor bepaalde vacatures. Dat betekent dat u met deze software voor uw uitzendbureau de externe communicatie en uw bereik vergroot. Ontdek de voordelen hiervan en neem contact op met Carerix, zij staan graag voor u klaar!

https://carerix.com/