Online Wijnhuis
Bedrijven

Privéparkeerplaatsen: parkeergarage Bellefond

Als zakenman moet ik voor mijn werk (internationaal ingenieurskantoor) vaak in Parijs zijn. Soms wel 6 maanden achter elkaar. Om nog een beetje vrijheid te hebben, rijd ik vaak met mijn eigen (lease)auto naar Parijs. Handig, maar wat is het moeilijk om een goede, veilige parkeerplek te vinden. Ik zoek soms wel urenlang naar een vrij plekje. Sinds kort heb ik Paris France Parking gevonden. Zij beheren wel 2500 parkeergarages door heel Parijs. Zo ook de parkeergarage Bellefond in hartje Parijs, in de buurt van mijn zakenpartners. Bellefond heeft 100 privéparkeerplaatsen tot zijn beschikking, die dag en nacht toegankelijk zijn.

Voor de lange termijn parkeren bij parkeergarage Bellefond

De privéparkeerplaats kunt u voor een lange termijn huren, in het raam van abonnementen en minimum voor een periode van 6 maanden. Paris France Parking heeft diverse maandabonnementen variërend tussen de €79,- euro en €309,- euro per maand.

Paris France Parking parkeergarages

Parkeergarage Bellefond is een van de vele parkeergarages in Parijs van Paris France Parking. Heeft u een parkeergarage nodig in het noordoosten van Parijs? Dan is parkeergarage Place des Fêtes ideaal voor u. Andere parkeergarages zijn parkeergarage Gambetta en parkeergarage Pyrenees du Clos.

https://www.parisfranceparking.nl/